Musli Natur Solo St.Hippolyt
Musli Natur Solo St.Hippolyt

Musli Natur Solo St.Hippolyt

125,00 zł

Wysyłka w 48hTwoje zamówienie skompletujemy i wyślemy w ciągu 48 godzin
Darmowa dostawaPrzy płatności z góry, dla zamówień powyżej 300zł, wysyłka gratis (NIE DOTYCZY PASZ)
Bezpieczne płatnościZapłać przez internet, szybko, łatwo i bezpiecznie
Gwarancja jakościOferujemy oryginalne produkty sprawdzonych dostawców.

Opis produktu

Musli Natur Solo firmy St.Hippolyt.

Włóknista mieszanka musli dla koni sportowych z większą zawartością białka i energii, buduję masę mięśniową. Zawiera niski indeks glikemiczny. Pasza idealna jest do podawania na mokro i sucho, posiada wysoką zawartość makro i mikroelementów. Pozwala na zachowanie prawidłowej kondycji u koni sportowych.


Pasza polecana dla koni:

- sportowych jako podstawowe uzupełnienie włókna i białka
- z nadwagą i tendencją do tycia
- potrzebujących stabilnej energii
- sportowych uczulonych na owies
- w intensywnym treningu sportowym
- słabszych wydolnościowo

Skład:
Sieczka z lucerny, wysłodki buraczane, kiełki kukurydzy, ocet jabłkowy, sieczka palatin, izomaltoza, mieszanina nasion roślin oleistych, otręby pszenne, sieczka z traw i ziół, otręby ryżowe, mieszanina olei tłoczonych na zimno, sól, fosforan dwuwapniowy, zioła (koper włoski, z mięty pieprzowej, tymianek, kolendra, majeranek), węglan wapnia (morskich i mineralny), drożdże piwne, maczka z olg morskich, ocet jabłkowy, wanilia, ekstrakt z pestek winogron.


Zalecenia żywieniowe:
W przypadku koni sportowych pasza idealnie sprawdza się z dodatkiem suplementu odkwaszającego High Performer. W przypadku zbyt małej ilości energii można dodatkowo wprowadzić do diety Structur E.
Około 250-400 g na 100 kg wagi ciała dziennie, w zależności od poziomu pracy i indywidualnego wykorzystania paszy.
Dzięki dużej zawartości włókna, pasza idealnie nadaje się do podawania również na mokro. Paszę należy zalać na 5-10 minut przed podaniem.

Producent: St.Hippolyt
Indeks produktu: NATUR MUSLI SOLO 20KG

Produkty z tej samej kategorii